Επαγγελματική περιποίηση προσώπου, στο σπίτι.
Φροντίδα επαγγελματικού επιπέδου με τη δύναμη της Φύσης!​

Φιλοσοφία

Ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς με οδηγό τη φύση.Η Νeobeauty Cosmetics επιλέγει μοναδικά καλλυντικά βγαλμένα κατευθείαν από την «αγκαλιά» της φύσης. Στόχος μας δεν είναι μόνο η επιλογή δραστικών καλλυντικών για άμεσα αποτελέσματα. Στηρίζουμε καλλυντικά που κρύβουν μέσα τους όλη τη γενεσιουργό δύναμη της φύσης. Για μας κάθε καλλυντικό δεν είναι απλά ακόμα ένα προϊόν· είναι ένας ολόκληρος μαγικός κόσμος που αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής. Ξεκινώντας από τη δημιουργό φύση, από τον σπόρο, τον καρπό μέχρι και το τελικό προϊόν.


Η Neobeauty Cosmetics αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη φιλοσοφία που βασίζεται στο σεβασμό της φύσης και του ανθρώπου.  Η επεξεργασία των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε στηρίζεται πάντα σε υψηλούς κανόνες ηθικής. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται στην μεγάλη τους πλειονότητα από απουσία επιβλαβών χημικών συστατικών.

Γνωρίστε της αξίες μας και ανακαλύψτε το μοναδικό κόσμο της Neobeauty Cosmetics.


Τα προϊόντα μας

Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας στο σχεδιασμό τον προϊόντων είναι οι πρωτογενείς δραστικές ουσίες. Εξαιτίας της μοναδικής δύναμης τους είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε ότι για οποιαδήποτε ανάγκη του δέρματος υπάρχει και η αντίστοιχη θεραπεία.

Τα προϊόντα μας είναι:

Φυσικά

Είμαστε σίγουροι ότι οι καλύτερες συνταγές κρύβονται στην «αγκαλιά» της φύσης συνδυάζοντας την σύγχρονη επιστημονική έρευνα με τα πιο διάσημα φυσικά συστατικά από όλο τον κόσμο, επιλέξαμε προϊόντα με σύνθεση που κρύβουν μέσα τους τις θεραπευτικές ικανότητες της φύσης και όλες τις σύγχρονες επιστημονικές καινοτομίες της αισθητικής.

Υψηλής ποιότητας

Εργαζόμαστε με πλήρη αφοσίωση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Παρακολουθούμε βήμα βήμα κάθε στάδιο από την παρασκευή μέχρι και την ολοκλήρωση του κάθε προϊόντος. Στόχος μας η επιλογή προηγμένων βιολογικών προϊόντων άριστης ποιότητας. Δέσμευσή μας η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης.

Δραστικά

Η σύνθεσή των προϊόντων μας υπόσχεται ορατά αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας καλύπτει πολλαπλές ανάγκες και αντιμετωπίζει πολλαπλές ατέλειες, αφού τα δραστικά συστατικά «αγκαλιάζουν» τέλεια το δέρμα, δίνοντας του μια μοναδική ανάλαφρη υφή.

System.String[]

Αττικής 10 & Γ. Αργύρη Κορωπί Αττική 19 400 Ελλάδα
Τηλ: (0030)2106020011 - (0030)2106020021
Fax: (0030)2106020091
http://www.neobeauty.gr

Follow us